Цей сорт був виведений на Західно-Сибірської овочевий селекційної дослідної станції, був районований в 1998 році, щоб міг вирощуватися на садово-городніх та присадибних ділянках, а також на фермерських господарствах в весняно-літньому обороті плівкових теплиць. Сорт відноситься до середньостиглої диням, період від сходів до повного дозрівання плодів складає приблизно 80-90 днів.
Плоди масою близько 0,96 кг, мають овально-круглу форму, гладкі з суцільною ніжною сіткою, шкірка має жовтий забарвлення з кремово-сірими смужками. М'якоть має світло-зелене забарвлення, соковита, ніжна, зерниста, солодка, з приємним ароматом. Смакові якості сорту чудові. Урожайність 6,6 кг / м.
«Ассоль» -фермерський сорт дині
кращі сорти дині | субота, 23 лютого 2013 р.
Это сообщение было написано в 09:48
с ярлыками
кращі сорти дині
.
Вы можете подписаться на обновления этого блога через RSS 2.0 feed.
Оставить комментарий
или обратную ссылку со своего сайта;)
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
0 коментарі:
Дописати коментар