«Ассоль» -фермерський сорт дині

| субота, 23 лютого 2013 р.

Цей сорт був виведений на Західно-Сибірської овочевий селекційної дослідної станції, був районований в 1998 році, щоб міг вирощуватися на садово-городніх та присадибних ділянках, а також на фермерських господарствах в весняно-літньому обороті плівкових теплиць. Сорт відноситься до середньостиглої диням, період від сходів до повного дозрівання плодів складає приблизно 80-90 днів.



Плоди масою близько 0,96 кг, мають овально-круглу форму, гладкі з суцільною ніжною сіткою, шкірка має жовтий забарвлення з кремово-сірими смужками. М'якоть має світло-зелене забарвлення, соковита, ніжна, зерниста, солодка, з приємним ароматом. Смакові якості сорту чудові. Урожайність 6,6 кг / м.

0 коментарі: