Пізньостиглий сорт: до господарської придатності - 155-165 днів. Урожайний, стійкий до розтріскування, лежкий, транспортабельний. Головка масою до 5 кг, щільна, соковита, переріз білосніжний. Смакові якості відмінні. Для зимового збереження та квашення. Культура холодостійка, світло-і вологолюбна. Вирощувати розсадним способом або висівом насіння в грунт, Висівати на глибину 1,5-2 см. Висаджувати розсаду через 45-50 днів після висіву. Вимагає родючих грунтів, позитивно реагує на внесення добрив.
Капуста Білосніжка
кращі сорти капусти | пʼятниця, 18 січня 2013 р.
Это сообщение было написано в 08:20
с ярлыками
кращі сорти капусти
.
Вы можете подписаться на обновления этого блога через RSS 2.0 feed.
Оставить комментарий
или обратную ссылку со своего сайта;)
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
0 коментарі:
Дописати коментар